Це один із найпростіших способів приготувати кабачки – хрусткий кляр, ніжна серединка та мінімум інгредієнтів. Обов’язково порадуйте себе та родину цією смачною стравою!
Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину.
Інгредієнти
- кабачки – 2 шт.
- яйця – 3 шт.
- панірувальні сухарі – 100 г
- борошно – 100 г
- паприка – 1 чайна ложка
Приготування
- Кабачки почистіть й розріжте навпіл. Половинки ще раз розріжте навпіл уздовж, але не дорізайте до кінця. І ще поріжте на менші смужки, не дорізаючи до кінця.
- Змішайте борошно, панірувальні сухарі й паприку.
- Яйця взбийте.
- Кабачки посоліть і поперчіть, обваляйте в сухарях, а потім в яйця й відправте смажитися на сковорідку. Смажте приблизно по 3 хвилини з кожної сторони.
Вас також можуть зацікавити новини: