Субота, 12 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗметуть зі столу за кілька хвилин: готуємо неймовірно смачні кабачки в клярі

Зметуть зі столу за кілька хвилин: готуємо неймовірно смачні кабачки в клярі

Этот материал также доступен на русском языке
Не знаєте, що зробити з кабачками? Цей рецепт у клярі – ідеальне рішення на кожен день.

Це один із найпростіших способів приготувати кабачки – хрусткий кляр, ніжна серединка та мінімум інгредієнтів. Обов’язково порадуйте себе та родину цією смачною стравою!

Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину.

Інгредієнти

  • кабачки – 2 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • борошно – 100 г
  • паприка – 1 чайна ложка

Приготування

  1. Кабачки почистіть й розріжте навпіл. Половинки ще раз розріжте навпіл уздовж, але не дорізайте до кінця. І ще поріжте на менші смужки, не дорізаючи до кінця.
  2. Змішайте борошно, панірувальні сухарі й паприку.
  3. Яйця взбийте.
  4. Кабачки посоліть і поперчіть, обваляйте в сухарях, а потім в яйця й відправте смажитися на сковорідку. Смажте приблизно по 3 хвилини з кожної сторони.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні