Хочете приготувати щось легке, смачне й корисне? Кабачковий рулет із вершковим сиром та овочами – саме те, що треба. Він ідеально підійде як закуска до святкового столу, перекус на роботу або легка вечеря в літню спеку. Простий набір інгредієнтів і мінімум зусиль – максимум смаку та користі!
Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину.
Інгредієнти:
- кабачки – 500 г
- яйця – 3 шт.
- борошно – 4 ст. л.
- сметана – 2 ст. л.
- сіль – на власний смак
Для начинки:
- вершковий сир – 180 г
- сметана – 2-3 ст. л
- часник – 2-3 зубчики
- сіль, перець, зелень – на власний смак
- помідори – 2 шт
- огірок – 1 шт.
- слабосолений лосось – за бажанням
Приготування
1. Для начинки всі інгредієнти перемішайте.
2. Помідори і огірок наріжте кубиками.
3. Кабачок натріть на тертці, посоліть, перемішайте і відставте на 10 хвилин. Після цього вілтисніть зайву рідину.
4 Додайте до кабачків яйця, сметану, борошно, сіль. Перемішайте.
5. Викладіть суміш рівномірно на деко, застелене пергаментом.
6 Відправие в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
7. Дайте охолонути, переверніть, викладіть на “млинець” сирну масу та овочі, загорніть у рулет, обгорніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на кілька годин.
Вас також можуть зацікавити новини: