Субота, 28 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяДуже пухкий та соковитий: готуємо заливний вишневий пиріг

Дуже пухкий та соковитий: готуємо заливний вишневий пиріг

Этот материал также доступен на русском языке
Легкий у приготуванні та надзвичайно смачний пиріг з вишнями стане улюбленим літнім десертом. Обов'язково спробуйте!

Сметанний заливний пиріг із соковитими вишнями — чудовий варіант до чаю чи кави. Готується він з мінімуму інгредієнтів без значних зусиль!

Раніше ми розповідали, як приготувати літній торт без духовки.

Інгредієнти

  • борошно –200 г
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 150 г
  • сода – 1 ч. ложка
  • цукор – 0,5 склянки
  • ванілін – на кінчику ножа
  • вишня – 200 г

Приготування

  1. Сметану змішуємо із содою.
  2. Ванілін і яйця збиваємо з цукром і додаємо до сметани.
  3. Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо.
  4. Вишню очищаємо від кісточок та викладаємо на дно підготовленої форми.
  5. Заливаємо вишні тістом і відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
  6. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні