Котлети із кукурудзяної крупи із сиром
Кукурудзяні котлети найчастіше готують із каші, що залишилася, “щоб не пропадали продукти”, але можна приготувати і зі свіжої каші.
Інгредієнти
- кукурудзяна крупа – 140 г,
- яйце – 2 шт.,
- сметана – 2 столові ложки,
- сир твердий – 100 г
- сіль, рослинна олія та зелена цибуля – за смаком.
Приготування
- З крупи приготуйте густу кашу.
- У кашу вбити яйце, додати рубану зелену цибулю, сметану, тертий сир.
- За смаком посолити та поперчити.
- З одержаної маси вологими руками сформувати котлети.
- Обваляти котлети в борошні і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини: