Ці трубочки – справжня ностальгія: хрумкі, з ніжним, легким білковим кремом. Сьогодні улюблені ласощі дитинства готуємо вдома. Для цього не потрібно багато часу, зусиль й продуктів.
Раніше ми розповідали, як приготувати ніжний літній торт без духовки.
Інгредієнти
- листове тісто – 2 листи
- жовток для змащення – 1 шт.
Для крему:
- білок – 2 шт.
- гаряча вода – 50 мл
- цукор – 150 мл
Приготування
- Листкове тісто наріжте на смужки шириною близько 2 см, обмотайте ними форми для трубочок, якщо ж таких немає, можна зробити їх з фольги.
- Змастіть трубочки жовтком.
- Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
- Для крему у гарячу воду додайте цукор і відправте варитися до загустіння.
- Збийте білки до пишності і влийте у них гарячий сироп прямо з плити і збивайте приблизно 5 хвилин.
- Зніміть трубочки з форм, дайте охолонути й наповніть їх кремом.
- Посипте цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини: