Швидке сирне печиво
Дивіться, як приготувати сирне печиво з маком. За бажання мак можна замінити кунжутом.
Печиво виходить дуже смачним, листковим, ароматно-сирним і м’яким.
Інгредієнти
- сир – 150 г,
- борошно – 110 г,
- яйце – 1 шт.,
- молоко – 2 столові ложки,
- масло вершкове – 50 г,
- сіль, перець та мак – за смаком.
Приготування
-
М’яке вершкове масло змішати з молоком, яйцем, тертим сиром, сіллю та перцем до смаку.
-
Додати масу борошно і замісити тісто.
-
Сформувати з тіста ковбаску (3 см діаметром) і помістити в холодильник на 20-30 хвилин.
-
Порізати ковбаску з тіста на шматочки товщиною 5 мм і викласти на деко, застелене пекарським папером.
-
Запікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
-
Готове печиво посипати маком.
Читайте також: