У спеку вмикати духовку не хочеться, але це не привід не балувати себе та рідних десертами. Цей рецепт стане справжнім порятунком, адже він готується просто і без випікання.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні глазуровані сирки.
Розчиніть желатин для нижнього шару. Відставте в сторону і залиште набрякати.
Перебийте ягоди смородини блендером до однорідної маси. Додайте до них цукор і перемішайте. Процідіть підготовлену масу через марлю.
Покладіть у чашу сир і сметану, збийте блендером до однорідності.
Влийте смородинову масу в сирну і перемішайте. Потім розтопіть желатин, додайте його до суміші й ще раз перемішайте.
Візьміть форму для запікання і вистеліть її харчовою плівкою. Викладіть перший шар і поставте в холодильник. Залиште на 1 годину до повного застигання.
Розчиніть желатин для другого шару.
Додайте в сметану цукор і ванільний цукор, збийте блендером. Потім влийте желатин і ще раз перемішайте.
Дістаньте застиглий шар десерту, висипте на нього підготовлені ягоди. Залийте сметанним шаром.
Поставте торт у холодильник до повного застигання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина українців мають змогу подати заявку на нову грошову допомогу від відомого міжнародного фонду. Яким…
Яловича, куряча чи свиняча? Кожна печінка має свої переваги й недоліки — розбираємося, яка найкорисніша.
У жовтні 2025 року в Україні стартує новий опалювальний сезон. Для частини отримувачів субсидій ПФУ…
Прийняття спадщини – це процедура, яка має чіткі строки та правила. Якщо спадкоємець вчасно не…
Прикраси – найкращий спосіб висловити свою індивідуальність та неповторність. Сережки і підвіска на шию не…
25 вересня очікуються невеликі дощі та вітер. Вночі на заході та півночі можливі заморозки на…