У спеку вмикати духовку не хочеться, але це не привід не балувати себе та рідних десертами. Цей рецепт стане справжнім порятунком, адже він готується просто і без випікання.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні глазуровані сирки.
Розчиніть желатин для нижнього шару. Відставте в сторону і залиште набрякати.
Перебийте ягоди смородини блендером до однорідної маси. Додайте до них цукор і перемішайте. Процідіть підготовлену масу через марлю.
Покладіть у чашу сир і сметану, збийте блендером до однорідності.
Влийте смородинову масу в сирну і перемішайте. Потім розтопіть желатин, додайте його до суміші й ще раз перемішайте.
Візьміть форму для запікання і вистеліть її харчовою плівкою. Викладіть перший шар і поставте в холодильник. Залиште на 1 годину до повного застигання.
Розчиніть желатин для другого шару.
Додайте в сметану цукор і ванільний цукор, збийте блендером. Потім влийте желатин і ще раз перемішайте.
Дістаньте застиглий шар десерту, висипте на нього підготовлені ягоди. Залийте сметанним шаром.
Поставте торт у холодильник до повного застигання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Якщо вам набридла солодка випічка, тоді цей рецепт - для вас. Це справжній кулінарний скарб.
Держава має виплатити все, що нараховано. Навіть якщо людини вже немає в живих. Родичі мають…
Шахраї знову активізувалися: вони ходять будинками, видаються співробітниками енергокомпаній та пропонують "термінові послуги" з ремонту…
Гарний зовні, але несмачний усередині — саме таким стає томат із жовтими плечиками. Що не…
Уже з нового навчального року почнуть діяти нові правила для українських школярів. До яких саме…
Незабаром в Україні стартує новий проєкт підтримки українців. Усі нюанси про нову грошову допомогу та…