У спеку вмикати духовку не хочеться, але це не привід не балувати себе та рідних десертами. Цей рецепт стане справжнім порятунком, адже він готується просто і без випікання.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні глазуровані сирки.
Розчиніть желатин для нижнього шару. Відставте в сторону і залиште набрякати.
Перебийте ягоди смородини блендером до однорідної маси. Додайте до них цукор і перемішайте. Процідіть підготовлену масу через марлю.
Покладіть у чашу сир і сметану, збийте блендером до однорідності.
Влийте смородинову масу в сирну і перемішайте. Потім розтопіть желатин, додайте його до суміші й ще раз перемішайте.
Візьміть форму для запікання і вистеліть її харчовою плівкою. Викладіть перший шар і поставте в холодильник. Залиште на 1 годину до повного застигання.
Розчиніть желатин для другого шару.
Додайте в сметану цукор і ванільний цукор, збийте блендером. Потім влийте желатин і ще раз перемішайте.
Дістаньте застиглий шар десерту, висипте на нього підготовлені ягоди. Залийте сметанним шаром.
Поставте торт у холодильник до повного застигання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Який подарунок обрати онукам на зимові свята? Кожного року це питання хвилює багатьох бабусь і…
П’ятниця, 26 грудня, в Україні пройде під знаком справжньої зими. Синоптики попереджають про морози, сніг…
Після кількох днів підвищеної сонячної активності геомагнітна обстановка на Землі поступово стабілізується. Втім, науковці застерігають:…
Правильний вибір матеріалу для підлоги відіграє ключову роль у будь-якому комерційному просторі. Покриття має витримувати…
З початку 2026 року в Україні стартує нова державна програма підтримки громадян віком від 40…
Фінансова нестабільність змушує українців по-новому дивитися на особисті заощадження. Експерти радять заздалегідь подбати про резерв,…