У спеку вмикати духовку не хочеться, але це не привід не балувати себе та рідних десертами. Цей рецепт стане справжнім порятунком, адже він готується просто і без випікання.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні глазуровані сирки.
Розчиніть желатин для нижнього шару. Відставте в сторону і залиште набрякати.
Перебийте ягоди смородини блендером до однорідної маси. Додайте до них цукор і перемішайте. Процідіть підготовлену масу через марлю.
Покладіть у чашу сир і сметану, збийте блендером до однорідності.
Влийте смородинову масу в сирну і перемішайте. Потім розтопіть желатин, додайте його до суміші й ще раз перемішайте.
Візьміть форму для запікання і вистеліть її харчовою плівкою. Викладіть перший шар і поставте в холодильник. Залиште на 1 годину до повного застигання.
Розчиніть желатин для другого шару.
Додайте в сметану цукор і ванільний цукор, збийте блендером. Потім влийте желатин і ще раз перемішайте.
Дістаньте застиглий шар десерту, висипте на нього підготовлені ягоди. Залийте сметанним шаром.
Поставте торт у холодильник до повного застигання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чимало українців здивовані, виявивши у квитанції окрему суму за розподіл газу, навіть якщо самі його…
В Україні посилили контроль за утриманням диких та небезпечних тварин. Тепер за леопарда у вітальні…
Українці з повним трудовим стажем можуть розраховувати на гідну пенсію, але розмір виплат значною мірою…
Що робити, якщо померла близька людина і залишилося майно? Кому належить спадщина, якщо немає заповіту,…
Фаршировані помідори - ідеальний варіант для вечері, коли хочеться чогось ситного, але не надто важкого.
Вірус Stratus поширюється Україною — він небезпечніший за швидкістю передачі. Лікарі відзначають підступні симптоми та…