Субота, 21 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяХрустка скоринка, ніжна серединка: ідеальні кабачкові котлети за простим рецептом

Хрустка скоринка, ніжна серединка: ідеальні кабачкові котлети за простим рецептом

Этот материал также доступен на русском языке
Дієтичні, поживні та дуже смачні — ці котлети можуть стати улюбленою літньою стравою. Обов'язково спробуйте!

Ці кабачкові котлети можуть стати вашим відкриттям літа –  вони легкі, ніжні й поживні. Готуються з простих інгредієнтів і не потребують для цього багато часу.

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з гречки та цукіні.

Інгредієнти

  • кабачки – 2 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сметана – 3 ст. ложки
  • часник – 2-3 зубчики
  • борошно – 4 ст. ложки
  • твердий сир – 50 г (або на власний смак)
  • сіль, перець — на власний смак
  • кріп або петрушка
  • олія для смаження

Приготування

  1. Кабачки натріть на великій тертці, трохи посоліть та залишіть на 10 хвилин, щоб виділився сік, після чого відтисніть їх.
  2. До кабачків додайте яйце, сметану, подрібнений часник, тертий сир, борошно, зелень, спеції й усе добре перемішайте.
  3. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, ложкою викладати масу у формі котлеток і обсмажте з обох боків до золотистої скоринки.
  4. Подавати котлети можна зі сметаною та йогуртовим соусом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні