Ці кабачкові котлети можуть стати вашим відкриттям літа – вони легкі, ніжні й поживні. Готуються з простих інгредієнтів і не потребують для цього багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з гречки та цукіні.
Інгредієнти
- кабачки – 2 шт.
- яйце – 1 шт.
- сметана – 3 ст. ложки
- часник – 2-3 зубчики
- борошно – 4 ст. ложки
- твердий сир – 50 г (або на власний смак)
- сіль, перець — на власний смак
- кріп або петрушка
- олія для смаження
Приготування
- Кабачки натріть на великій тертці, трохи посоліть та залишіть на 10 хвилин, щоб виділився сік, після чого відтисніть їх.
- До кабачків додайте яйце, сметану, подрібнений часник, тертий сир, борошно, зелень, спеції й усе добре перемішайте.
- Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, ложкою викладати масу у формі котлеток і обсмажте з обох боків до золотистої скоринки.
- Подавати котлети можна зі сметаною та йогуртовим соусом.
Вас також можуть зацікавити новини: