М’ятний чай із шоколадом
Влітку напої освіжають, взимку зігрівають. А якщо треба поєднати? У цьому досягне успіху м’ятно-шоколадний чай.
Інгредієнти
- Темний шоколад – 50 г,
- чорний чай – 2 чайні ложки,
- вершки – 150 мл, цукор – 2 чайні ложки,
- м’ята – за смаком.
Приготування
-
М’яту разом зі стеблами покласти в чайник для заварювання і всипати цукор.
-
Додати чай, влити 100 мл охолодженого окропу і дати настоятися на 5 хвилин.
-
Після влити ще стільки ж окропу і наполягати ще 5 хвилин.
-
Шоколад розламати на маленькі шматочки.
-
У сотейнику нагріти вершки, всипати шоколад і почати заважати віночком.
-
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
-
Зняти з вогню сотейник із шоколадом та вершками.
-
Влити в сотейник проціджений через ситечко чай, збити віночком і розлити по чашках.
Вас також можуть зацікавити новини: