Коли температура б’є рекорди, організм потребує не просто води, а справжнього охолодження. Бузиновий лимонад не лише втамує спрагу, а й підтримає імунітет завдяки своїм корисним властивостям.
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничний квас без дріжджів за 20 хвилин.
Інгредієнти
Для лимонаду:
- бузиновий сироп – 75 г
 - лід – 50 г
 - газована вода – 200 г
 - лимон – кілька часточок
 - м’ята або тархун – за бажанням
 
Для бузинового сиропу
- вода – 1 л
 - цукор – 500 г
 - лимонний сік – 40 г
 - квіти бузини – 300 г
 
Приготування
- Для приготування бузинового сиропу змішуємо воду, цукор та лимонний сік. Доводимо до кипіння.
 - У банку поміщаємо квіти бузини, заливаємо їх сиропом, накриваємо кришкою та даємо охолонути.
 - Для зберігання проціджуємо сироп у пляшку і ставимо в холодильник.
 - Змішуємо бузиновий сироп, лід, газовану воду, кілька часточок лимона та м’яту.
 
Вас також можуть зацікавити новини:
							
											






