Булочки виходять ніжними, пишними та ароматними – без яєць і молока.
Раніше ми розповідали, як приготувати універсальне тісто для найсмачнішої піци.
Для тіста:
Для начинки:
Після випічки можна злегка змастити булочки олією – це вбереже скоринку від розтріскування. За бажанням посипте цукровою пудрою перед подачею.
Вишню без кісточок посипати цукром, прогріти на середньому вогні до появи соку. Частину соку (100 мл) змішати з крохмалем, влити назад і проварити 1-2 хвилини до загустіння, помішуючи. Начинку остудити – і можна використовувати.
Вас також можуть зацікавити новини:
Атаки українських дронів суттєво зменшили потужності російської нафтопереробки. Ці удари по енергетиці рано чи пізно…
Нацбанк оголосив про черговий етап модернізації готівкового обігу. З обороту поступово підуть старі купюри та…
Лише один мобільний оператор минулого місяця наростив абонентську базу. Розповідаємо, хто став головним бенефіціаром серпня.
Мінцифра пояснила походження файлів з конфіденційними даними. Чи дійсно персональні дані мільйонів українців в небезпеці?
Тюльпани потребують особливого догляду. Правильне викопування, зберігання та посадка цибулин допоможуть зберегти сортові ознаки і…
Не потрібні ні духовка, ні складні інгредієнти – цей рецепт доводить: щоб приготувати смачний десерт,…