Булочки виходять ніжними, пишними та ароматними – без яєць і молока.
Раніше ми розповідали, як приготувати універсальне тісто для найсмачнішої піци.
Для тіста:
Для начинки:
Після випічки можна злегка змастити булочки олією – це вбереже скоринку від розтріскування. За бажанням посипте цукровою пудрою перед подачею.
Вишню без кісточок посипати цукром, прогріти на середньому вогні до появи соку. Частину соку (100 мл) змішати з крохмалем, влити назад і проварити 1-2 хвилини до загустіння, помішуючи. Начинку остудити – і можна використовувати.
Вас також можуть зацікавити новини:
П'ятниця в Україні буде гарною. Така типова картинна осінь.
Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Натуральний соус із чорної смородини підкреслить смак будь-якого м'яса. Мінімум інгредієнтів, 10 хвилин на приготування…
У скарбничці корисних порад завжди знайдеться щось потрібне. Сьогодні — про мікрофібру, яблука, виноград і…
Якщо опалення відключать взимку, у мешканців панельних будинків є не більше півтори доби, щоб урятуватися…
Після кількох років життя в Німеччині українка зважилася на переїзд до Болгарії та залишилася здивована…