Булочки виходять ніжними, пишними та ароматними – без яєць і молока.
Раніше ми розповідали, як приготувати універсальне тісто для найсмачнішої піци.
Для тіста:
Для начинки:
Після випічки можна злегка змастити булочки олією – це вбереже скоринку від розтріскування. За бажанням посипте цукровою пудрою перед подачею.
Вишню без кісточок посипати цукром, прогріти на середньому вогні до появи соку. Частину соку (100 мл) змішати з крохмалем, влити назад і проварити 1-2 хвилини до загустіння, помішуючи. Начинку остудити – і можна використовувати.
Вас також можуть зацікавити новини:
Баклажани по-грузинськи – це яскрава, пряна та дуже ароматна закуска, яка стане справжньою окрасою зимового…
Українець, який має 31 рік страхового стажу, зможе оформити пенсію у 63 роки. Розрахувати приблизний…
Про нововведення заявили у Мінсоцполітики, де зараз розробляють підзаконні акти для надання особливого статусу, пільг…
Якщо ви не хочете переплачувати за газ, то варто слідкувати за станом газового обладнання і…
Громадяни України віком від 60 до 70 років тепер можуть добровільно приєднатися до лав Збройних…
Деякі громадяни отримають фінансову підтримку від міжнародних партнерів. Кожна родина, яка відповідатиме критеріям відбору зможе…