Булочки виходять ніжними, пишними та ароматними – без яєць і молока.
Раніше ми розповідали, як приготувати універсальне тісто для найсмачнішої піци.
Для тіста:
Для начинки:
Після випічки можна злегка змастити булочки олією – це вбереже скоринку від розтріскування. За бажанням посипте цукровою пудрою перед подачею.
Вишню без кісточок посипати цукром, прогріти на середньому вогні до появи соку. Частину соку (100 мл) змішати з крохмалем, влити назад і проварити 1-2 хвилини до загустіння, помішуючи. Начинку остудити – і можна використовувати.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чимало українців отримують досить низькі пенсії. Втім, у Пенсійному фонді наголошують, що кожен може самостійно…
З наступного місяця підхід до нарахування соціальних виплат змінять. Що саме чекає на отримувачів допомог…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу від міжнародного фонду. Як о\можна подати заявку.
Якщо хочете зібрати хороший урожай томатів, то досвідчені овочівники рекомендують провести спеціальне обприскування помідорів під…
Пенсія менше 9000 грн? Тоді є шанс влітку отримати одноразову грошову допомогу. Дізнавайтеся, чи підпадаєте…
Україна після війни зіткнеться з серйозною демографічною кризою. Через великі людські втрати, еміграцію жінок і…