Ці ніжні кабачкові котлети з сиром готуються просто, швидко і зберігають максимум користі та смаку. Це ідеальний варіант для легкого літнього обіду чи вечері.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з двох інгредієнтів без грама м’яса.
Інгредієнти
- кабачок – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- петрушка – 4 гілочки
- зелена цибуля – 4 пера
- твердий сир – 60 г
- панірувальні сухарі – 1/3 склянки
- борошно – 1,5 ст. ложки
- спеції – на власний смак
Приготування
- Кабачки і відтисніть зайву рідину.
- Подрібніть зелень.
- Натріть сир.
- Змішайте разом усі інгредієнти, окрім борошна.
- Сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні та викладіть у форму для запікання.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: