Сезон полуниці розпочався. Саме час насолодитися улюбленою ягодою! Сьогодні пропонуємо приготувати легкий десерт, на який не потрібно витрачати багато часу чи продуктів. Усього чотири інгредієнти – і справжні літні ласощі готові!
Раніше ми розповідали, як приготувати повітряні полуничні кекси, які тануть у роті.
Інгредієнти
- полуниця – 400 г
- желатин – 30 г
- цукрова пудра – 150 г
- лимон – 1 шт.
Приготування
- Полуницю в блендері перебийте в пюре.
- Додайте до полуниці сухий желатин, щоб він набухав.
- Коли желатин набухне, додайте цукрову пудру й сік лимону, ретельно перемішайте.
- Розігрійте полуничну суміш до повного розчинення желатину, але не кип’ятіть.
- Дайте суміші охолонути до кімнатної температури, після чого збийте її блендером в пишну піну.
- Готову полуничну піну вилийте у форму, застелену пергаментом і залиште застигати на ніч.
- Розріжте готовий десерт її на квадратики та присипте цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини: