Як зробити шпинат смачним?
Один із найкращих способів — швидко обсмажити його на сковороді з часником. Такий гарнір зберігає вітаміни, залишається соковитим та легким, а готується лише за кілька хвилин.
Гарнір зі шпинату
Інгредієнти
Продукти (на 2 порції):
- шпинат – 500 г,
- часник – 3 зубчики,
- твердий сир (за бажанням) – за смаком,
- сіль, перець – за смаком,
- оливкова або соняшникова олія – 1-2 столові ложки.
Приготування
- Шпинат ретельно промийте, видаліть коріння.
- На сковороді розігрійте олію, обсмажте нарізаний часник. За бажанням можна додати трохи гострого перцю.
- Викладіть вологе листя шпинату на сковороду. Посоліть, поперчіть.
- Коли листя почне в’янути, накрийте кришкою сковороду і томіть шпинат на слабкому вогні близько 5 хвилин.
- При подачі можна посипати гарнір твердим сиром.
Читайте також: