Неділя, 1 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяПовітряні полуничні кекси, які тануть у роті: готуємо справжню літню насолоду

Повітряні полуничні кекси, які тануть у роті: готуємо справжню літню насолоду

Этот материал также доступен на русском языке
Свіжі ягоди, мінімум інгредієнтів і максимум задоволення — дізнайтеся, як створити десерт, що підкорює миттєво.

Сезон полуниці розпочався. Саме час кулінарних шедеврів з цієї ягоди! Приготуйте дуже ніжні, повітряні кекси. Вони готуються дуже швидко і просто тануть у роті — ваші рідні чи гості не залишать ні крихти!

Раніше ми розповідали, як приготувати «Київський торт» без випічки.

Інгредієнти

  • вершкове масло – 100 г
  • цукор – 150 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 220 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • ванілін
  • молоко чи йогурт – 120 г
  • полуниця – 125 г

Приготування

1. Яйця збийте з цукром до піни.

2. Додайте молоко чи йогурт, перемішайте.

3.Додайте м’яке вершкове масло, перемішайте.

4. Всипте борошно та розпушувач, перемішайте.

5. Додайте порізану полуницю. Ретельно перемішайте, але не довго, щоб не пом’яти полуницю.

5. Розкладіть тісто по формах. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні