Нерідко господині запитують, що можна зробити з великою кількістю дрібної молодої картоплі? Спробуйте приготувати картопляний пиріг з неї! Вийде дешево і дуже смачно.
Пиріг з картоплі
Інгредієнти
- 0,5 кг картоплі,
- куряче філе – 2 шт.,
- гриби,
- 3 яйця,
- жирні вершки,
- твердий сир,
- сіль, перець за смаком.
Приготування
- Спочатку відваріть картоплю у мундирі.
- Далі візьміть форму для випічки, викладіть на неї картопля і примніть її, формуючи дно та бортики.
- Обсмажте нарізане куряче філе з грибами і готову начинку викладіть зверху на картопля.
- В окремій мисці збийте яйця, посоліть і поперчіть їх. Потім влийте вершки і ретельно перемішайте до однорідної маси.
- Цю суміш потрібно вилити зверху на основу пирога, а зверху викласти скибочки твердого сиру чи посипати тертим.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте пиріг 15–20 хвилин.
- Зверху має утворитися рум’яна скоринка.
Цей картопляний пиріг, напевно, стане улюбленим несолодким пирогом для всієї родини.
Врахуйте, що в цьому рецепті не потрібно використовувати розпушувач.
Читайте також: