Вівторок, 27 Травня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедія«Київський торт» без випічки: максимально простий рецепт легендарного десерту

«Київський торт» без випічки: максимально простий рецепт легендарного десерту

Этот материал также доступен на русском языке
Культовий десерт можна приготувати значно швидше – і навіть духовка не потрібна! Переконайтесь у цьому за допомогою простого рецепту.

Хочете приготувати легендарний «Київський торт», але без мороки з випіканням? Цей рецепт дозволить зробити улюблений десерт швидко, легко і без духовки.

Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачний торт «Три склянки».

Інгредієнти

  • Печиво безе – 400 г
  • Масло вершкове – 200 г
  • Згущене молоко – 440 г
  • Волоські горіхи – за смаком

Приготування

  1. Вершкове масло та згущене молоко потрібно витримати за кімнатної температури близько години. Масло має стати м’яким.
  2. На м’яке масло виливаємо згущене молоко та ретельно перемішуємо масу до однорідності, але не збиваємо.
  3. Форму для торта застилаємо харчовою поліетиленовою плівкою так, щоб вона звисала через край. Викладаємо на неї одним шаром щільно ціле печиво й заповнюємо порожнини наламаними шматочками.
  4. Виливаємо на печиво половину крему, розрівнюємо.
  5. Аналогічно викладаємо другий шар печива і крему. Трохи струшуємо форму зі сторони в сторону, щоб крем розподілився поміж печивом.
  6. Накриваємо торт чистим поліетиленовим пакетом та руками рівномірно утрамбовуємо масу. Відправляємо торт у холодильник щонайменше на дві години.
  7. Дістаємо торт з холодильника, викладаємо на блюдо, знімаємо поліетилен і посипаємо подрібненим печивом або горіхами.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні