Хочете приготувати легендарний «Київський торт», але без мороки з випіканням? Цей рецепт дозволить зробити улюблений десерт швидко, легко і без духовки.
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачний торт «Три склянки».
Інгредієнти
- Печиво безе – 400 г
- Масло вершкове – 200 г
- Згущене молоко – 440 г
- Волоські горіхи – за смаком
Приготування
- Вершкове масло та згущене молоко потрібно витримати за кімнатної температури близько години. Масло має стати м’яким.
- На м’яке масло виливаємо згущене молоко та ретельно перемішуємо масу до однорідності, але не збиваємо.
- Форму для торта застилаємо харчовою поліетиленовою плівкою так, щоб вона звисала через край. Викладаємо на неї одним шаром щільно ціле печиво й заповнюємо порожнини наламаними шматочками.
- Виливаємо на печиво половину крему, розрівнюємо.
- Аналогічно викладаємо другий шар печива і крему. Трохи струшуємо форму зі сторони в сторону, щоб крем розподілився поміж печивом.
- Накриваємо торт чистим поліетиленовим пакетом та руками рівномірно утрамбовуємо масу. Відправляємо торт у холодильник щонайменше на дві години.
- Дістаємо торт з холодильника, викладаємо на блюдо, знімаємо поліетилен і посипаємо подрібненим печивом або горіхами.
Вас також можуть зацікавити новини: