Горіхово-фруктові батончики
Горіхово-фруктові батончики дуже смачні, без хімічних добавок, вони можуть стати заміною магазинним солодощам. Та й готувати батончики досить просто.
Інгредієнти
- Родзинки – 100 г,
- фініки – 100 г,
- курага – 100 г, в
- івсяні пластівці – 100 г,
- суміші горіхів та насіння – 100 г,
- апельсиновий сік – 3 столові ложки.
Приготування
- Замочіть сухофрукти у теплій воді на 10-15 хвилин, потім видаліть кісточки.
- Почергово подрібніть у блендері: спочатку м’які сухофрукти до однорідної маси, потім вівсянку до крихти і горіхову суміш.
- Змішайте всі інгредієнти, додайте апельсиновий сік.
- Викладіть масу на пергамент або змащене олією деко, сформувавши брикет товщиною не більше 2 см.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.
- Готовий брикет розріжте на десять частин.
Читайте также: