А називається ця страва «Сніжки». Але зараз вона незаслужено забута і залишилася десь далеко в радянському минулому, разом із нашим дитинством та юністю.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Мурашник”.
Порада. Не переварюйте жовтки, інакше соус може взятися крупинками. Щоб білки краще збивалися, беріть охолоджені яйця.
Читайте також:
Ситуація постійно змінюється. Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Плануючи чергову відпустку або міні-канікули, всі хочуть бути впевненими в тому, що все пройде гладко…
Тиждень із 13 по 19 жовтня несе як світло, так і тінь. Читайте, як краще…
Осінь — час збирати врожай і заготовляти його. Сушені яблука та заморожені помідори зберігають смак,…
Історія Іверсько-Мірненської ікони почалася зі знахідки занедбаного образу і обернулася ланцюжком чудес, які досі вражають…
Якщо ви плануєте виїзд на рибалку на цьому тижні, головне — знати, в який день…