Новини

Соус з кропу – незамінна добавка до салатів та м’яса

Соус з кропу

Інгредієнти

  • Кріп – 200 грамів,
  • часник – 1 головка,
  • лимон – 1 штука,
  • олія – 100 мілілітрів,
  • сіль – 1 чайна ложка.

Приготування

  1. Кріп промити, просушити і порізати у довільній формі.
  2. Часник очистити, дрібно порізати і всипати до порізаного кропу.
  3. Натерти цедру з лимону та вичавити сік з половини лимону, додати до суміші кропу і часнику.
  4. Масу посолити і влити олію.
  5. Якщо є блендер, суміш можна подрібнити.
  6. Готовий соус зберігати у холодильнику, при тривалому зберіганні – у морозильній камері.

Смакує з хлібом, грінками, можна додавати до весняних салатів або до м’яса.

Читайте також: 

Новое на сайте

  • Статті

Менінгіт — реальна загроза здоров’ю або лише «страшилка» з дитинства

Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…

05/10/2025 06:14
  • Новини

Сонце знову готує сюрприз: Землю накриє нова хвиля магнітних збурень

Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.

04/10/2025 21:00
  • Статті

Зворотній осмос чи проточна фільтрація: що вибрати для очищення води?

Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…

04/10/2025 20:39
  • Новини

Східний сніданок на вашій кухні: як приготувати яйця по-турецьки за 20 хвилин

Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.

04/10/2025 19:50
  • Різне

Магніти на кухні небезпечні: зніміть їх з холодильника прямо зараз

Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.

04/10/2025 18:30
  • Новини

Як зберегти врожай буряка і моркви без льоху: три несподівані рішення

Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?

04/10/2025 17:20