Цей торт вражає ніжним смаком, а готується дуже легко. Ваги не потрібні, усе можна вимірювати склянками!
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничну панакоту.
Інгредієнти
Для тіста:
- Яйця – 3 шт.
- Цукор – 1 склянка
- Борошно – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Сода – чайна ложка
- Какао – 2-3 ст. ложки
Для крему:
- Вершкове масло – 200 г
- Варене згущене молоко – 1 банка
Приготування
- Яйця та цукор потрібно збити виделкою до світлої, пишної піни.
- Вливайте кефір, всипте борошно і какао. Продовжуйте збивати до однорідної суиіші без грудочок.
- Додайте соду.
- Готове тісто вилийте у форму і й відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Готовність можна перевірити дерев’яною паличкою. Якщо верх підрум’яниться понад міру, а тісто ще не пропеклося, накрийте його фольгою.
- Для крему збийте вершкове масло і по ложці додавайте до нього згущене молоко, продовжуючи збивати.
- Охолоджений бісквіт розріжте на два коржі й перемастіть кремом.
- Прикрасьте на власний смак (наприклад, тертим шоколадом).
Вас також можуть зацікавити новини: