Любите знамениті цукерки з кокосовою стружкою? Приготуйте рулет за їхніми мотивами. Не треба годинами стояти біля плити – це «Баунті» готується за лічені хвилини!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Прага» в домашніх умовах.
Інгредієнти
-
Печиво (просте, у мене “Радянське”, цукрове) – 200 г
-
Какао-порошок – 2 ст. ложки
-
Молоко – 100 мл
-
Цукор – 2,5 ст. ложки
-
Вершкове масло кімнатної температури – 80 г
-
Цукрова пудра – 60 г
-
Кокосова стружка – 80 г
-
Ванілін або ванільний цукор – за смаком
Приготування
- Подрібнюємо печиво в крихту. Додаємо какао, перемішуємо.
- Підігріваємо молоко, розчиняємо в ньому цукор і ванілін.
- Додаємо молоко до печива. Замішуємо в’язке «тісто».
- З’єднуємо м’яке масло, цукрову пудру та кокосову стружку. Добре перемішуємо.
- Розстилаємо харчову плівку на столі. Розподіляємо шоколадну масу руками (злегка зволожуючи їх водою) у формі прямокутника товщиною 0,5–0,8 см.
- Викладаємо кокосову начинку поверх шоколадної маси, трохи більше з того боку, з якого будемо починати згортати рулет.
- За допомогою плівки акуратно згортаємо рулет. Накриваємо тією ж плівкою й ставимо в морозильну камеру на 1–1,5 години. Потім дістаємо з морозилки та залишаємо в холодильнику.
Вас також можуть зацікавити новини: