Четвер, 15 Травня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяПовітряне і легке суфле з курячої печінки: смачніше, ніж у ресторані

Повітряне і легке суфле з курячої печінки: смачніше, ніж у ресторані

Этот материал также доступен на русском языке
Спробуйте приготувати оригінальну страву, яка точно смакуватиме і вашій родині, і гостям.

Ця страва має ніжну, повітряну текстуру, приємний смак і дає відчуття ситості надовго. Для її приготування знадобляться мінімум інгредієнтів і часу. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати стейки з молодої капусти.

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 800 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир Гауда – 100 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Молоко – 100 г
  • Часник – 4 зубчика
  • Сіль з копченою паприкою – 1,5 ч. л.
  • Духмяний перець – 1/2 ч. л.
  • Мускатний горіх – 1/2 ч. л.

Приготування

  1. Перемеліть печінку в блендері.
  2. Відокремте білки від жовтків.
  3. Збийте цибулю та часник у блендері, додавши 50 г молока.
  4. З’єднайте жовтки з цибулевою масою, додайте ще 50 г молока.
  5. Додайте до суміші з жовтків і цибулі печінку та добре перемішайте.
  6. Додайте мускатний горіх, духмяний перець і сіль, перемішайте до однорідності.
  7. Збийте білки до стійких піків та обережно введіть у печінкову масу.
  8. Додайте сир, попередньо подрібнений у блендері, та перемішайте.
  9. Викладіть масу у форму для запікання, змастивши її або виклавши силіконовий килимок.
  10. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
  11. Дайте повністю охолонути і вийміть із форми. Наріжте шматочками.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні