Хочеться чогось смачного, але без духовки, зайвих витрат часу й з мінімуму інгредієнтів? Ці брауні з трьох інгредієнтів – ідеальний варіант неймовірного шоколадного десерту, який не потребує зайвих витрат.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт з повітряним кремом «Карпатка».
Інгредієнти
- Стружка чорного шоколаду (не можна замінювати молочним або білим) – 164 г
- Несолодке яблучне пюре (можна замінити банановим) – 113 г
- Вівсяне борошно (робиться з вівсяних пластівців) – 16 г
Приготування
- Беремо миску, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі, і кладемо в неї шоколадну стружку та яблучне пюре.
- Ставимо миску в мікрохвильову піч і, періодично помішуючи, перетворюємо два інгредієнти на єдину масу. За бажанням розтоплюємо шоколад на водяній бані на плиті.
- Збиваємо суміш віночком до отримання однорідного тіста.
- Перемелюємо вівсяні пластівці у борошно й додаємо до суміші. Ретельно перемішуємо.
- Застеляємо форму для випікання розміром приблизно 20×10 см пергаментом. Виливаємо суміш і ставимо форму в холодильник до застигання на 30–60 хвилин.
- Перед подачею на стіл можна прикрасити брауні глазур’ю.
- Нарізаємо брауні потрібно лише гострим ножем. Залишки зберігати в холодильнику.
Вас також можуть зацікавити новини: