Вітамінний салат
Інгредієнти
- Шпинат – середній пучок,
- черемша – середній пучок,
- печериці – 200 грамів,
- олія – 6 столових ложок,
- помідори – 3 штуки,
- яйця – 3 штуки,
- зелена цибуля – за смаком,
- апельсиновий сік – 1 столова ложка,
- кілька крапель бальзамічного (або звичайного) оцту,
- сіль,
- мелений чорний перець.
Приготування
- Шпинат і черемшу крупно порвіть. Гриби розріжте навпіл.
- У сковороді розігрійте дві столові ложки олії і трошки обсмажте гриби. Дайте охолонути.
- Помідори (можна чері) поріжте на кубики, якщо чері – то на половинки.
- Яйця (зварені круто) також розріжте на половинки.
- Зелену цибулю наріжте кільцями.
Для соусу решту олії змішайте з апельсиновим соком і бальзамічним оцтом. Посоліть, поперчіть і збийте виделкою.
Поєднайте всі інгредієнти салату і полийте соусом. Смачного!
Читайте також: