Якщо шукаєте щось справді особливе на Великдень – ця паска для вас. «Вишиванка» поєднує в собі ніжний смак та яскравий вигляд. Це ідеальна окраса святкоового столу!
Раніше ми розповідали, як приготувати великоднє печиво «Гнізда».
Вас також можуть зацікавити новини:
З роками захисні функції організму знижуються, а обмін речовин та регенерація клітин сповільнюються. Шкіра втрачає…
16 квітня на Київщині очікуються дощі, на решті територіях України - переважно похмура погода без…
Якщо ви хочете зібрати рекордний урожай кабачків, то важливо дотримуватись цієї поради досвідчених овочівників, які…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ось які рекомендації для господарів та гостей застілля сформулював Олег Швець, консультант із громадського здоров'я…
Постійний біль у зоні п'ят, набряклість, втома, яка посилюється при носінні незручного взуття. Знайомі відчуття?…