ГоловнаДомашня енциклопедіяНадзвичайно смачна та яскрава: паска «Вишиванка» стане окрасою вашого святкового столу

Надзвичайно смачна та яскрава: паска «Вишиванка» стане окрасою вашого святкового столу

Этот материал также доступен на русском языке
Ця великодня паска — приклад того, як звичайна страва може перетворитися на елемент святкового декору. Обов'язково спробуйте!

Якщо шукаєте щось справді особливе на Великдень – ця паска для вас. «Вишиванка» поєднує в собі ніжний смак та яскравий вигляд. Це ідеальна окраса святкоового столу!

Раніше ми розповідали, як приготувати великоднє печиво «Гнізда».

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Молоко – 180 мл
  • Вершкове масло – 230 г
  • Борошно – 440 г
  • Розпушувач – 12 г
  • Вишня, родзинки – на власний смак
  • Куркума
  • Какао – 1 ст. л.
  • Мак – 1 ст. л.
  • Вишневий сік – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Яйця збийте з цукром до збільшення маси в об’ємі. Додайте тепле молоко й розтоплене вершкове масло, знов збийте міксером.
  2. Додайте розпушувач і борошно частинами, кожного разу збиваючи міксером. Розділіть тісто на чотири рівні частини.
  3. В першу частину тіста додайте мак, у другу – какао й 2 ст.л молока, у третю – сік вишні, у четверту – куркуму на кінчику ножа.
  4. Зберіть паску на свій смак, від цього й залежатиме малюнок. Наприклад: шар жовтого тіста, шар з соком вишні, шар шоколадного тіста і шар макового тіста. Форму заповніть не до кінця, але більше половини.
  5. Відправте паску в розігріту до 180 градусів на 45 хвилин (залежить від об’єму форми). Прикрасьте на свій смак.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні