ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршировані яйця з грибами: швидко, смачно, ошатно

Фаршировані яйця з грибами: швидко, смачно, ошатно

Этот материал также доступен на русском языке
Коли на свята на кухні багато яєць, завжди можна приготувати з них оригінальну та смачну закуску.

Фаршировані яйця з грибами

Інгредієнти:

  • Печериці – 200 грамів,
  • яйця – 8 штук,
  • цибуля – 1 штука,
  • йогурт або сметана – 2 столові ложки,
  • олія – 2 столові ложки,
  • зелена цибуля.

Приготування:

  1. Яйця відварити до готовності.
  2. Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на середньому вогні 8 хвилин.
  3. Подрібнити гриби з цибулею в блендері або дрібно нарізати.
  4. Яйця розрізати навпіл і вийняти жовток.
  5. Жовток розім’яти виделкою і змішати з грибною сумішшю, додати сметану, посолити.
  6. Яєчні білки заправити грибною начинкою і посипати зеленою цибулею.

Залишити в холодильнику на 20 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні