Фаршировані яйця з грибами
Інгредієнти:
- Печериці – 200 грамів,
- яйця – 8 штук,
- цибуля – 1 штука,
- йогурт або сметана – 2 столові ложки,
- олія – 2 столові ложки,
- зелена цибуля.
Приготування:
- Яйця відварити до готовності.
- Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на середньому вогні 8 хвилин.
- Подрібнити гриби з цибулею в блендері або дрібно нарізати.
- Яйця розрізати навпіл і вийняти жовток.
- Жовток розім’яти виделкою і змішати з грибною сумішшю, додати сметану, посолити.
- Яєчні білки заправити грибною начинкою і посипати зеленою цибулею.
Залишити в холодильнику на 20 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: