ГоловнаДомашня енциклопедіяУ сто разів краще, ніж буженина: готуємо на Великдень неймовірне м'ясне кільце...

У сто разів краще, ніж буженина: готуємо на Великдень неймовірне м’ясне кільце в тісті

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо шукаєте оригінальну м'ясну страву на Великдень, яка підкорить усіх з першого шматочка – у нас є ідея. Обов'язково спробуйте цю смакоту!

Забудьте про традиційну буженину — цього Великодня приготуйте справжній гастрономічний шедевр! М’ясне кільце в хрумкому тісті не лише вразить гостей, а й стане справжньою окрасою святкового столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати салат у вигляді великодньої писанки.

Інгредієнти:

  • дріжджове тісто – 600 г
  • фарш – 800 г
  • перепелині яйця – 8 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • печериці – 150 г
  • батон – 100 г
  • молоко – 100 мл
  • курячі яйця – 1 шт.
  • сіль, перець, спеції для м’яса
  • зелень
  • олія – 40 мл

Приготування:

  1. Батон замочіть у молоці на 10 хвилин і відтисніть зайву рідину.
  2. Цибулю дрібно наріжте.
  3. Гриби тонко наріжте.
  4. Обсмажте цибулю з грибами протягом 10 хвилин.
  5. У фарш додайте батон, варене й нарізане куряче яйце, гриби з цибулею і подрібнену зелень. Додайте сіль, перцем, спеції й добре перемішайте.
  6. Тісто розкотіть прямокутником товщиною 5 мм. Вздовж більшого краю викладіть фарш. Вдавіть у тісто варені й очищені перепелині яйця на відстані приблизно 3 см.
  7. Накрийте фарш вільним краєм тіста, з’єднайте краї й защипайте. Кінці рулету з’єднайте, щоб вийшло кільце.
  8. Викладіть кільце на застелене пергаментом деко й залиште у теплому місці на 30 хвилин.
  9. Відправте кільце в розігріту до 180 градусів духовку й випікайте протягом 50-60 хвилин до золотистої скоринки.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні