Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.
Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували
Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.
Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.
Читайте також:
У Верховній Раді попередили, що тарифи на газ треба переглянути. Скільки доведеться платити споживачам і…
У 2025 році для виходу на пенсію у 60 років потрібно мати 32 роки стажу.…
Консервовані продукти – невід'ємна частина раціону багатьох сімей. Вони зручні, довго зберігаються та дозволяють економити…
Не кожна пляма зникає після прання в гарячій воді. Деякі забруднення вона лише закріплює, і…
З 1 липня 2025 року невиплачені пенсії повертаються з рахунків Ощадбанку до ПФУ. Як отримати…
Пенсійна система Німеччини опинилася під загрозою: через демографічні зміни фінансування виплат стає дедалі складнішим. Економісти…