Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.
Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували
Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.
Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.
Читайте також:
Українці, які користуються послугами Укрзалізниці, знають, як складно купити квитки на потрібний рейс, проте з…
Світ сучасних будівельних матеріалів постійно розвивається, та постыйно пропонуэ споживачам все нові й нові рішення.…
Якщо ви думаєте, що найкращим містом для життя визнано Київ - то ви помиляєтеся.
В Україні в 2025 році пенсійний вік для жінок і чоловіків однаковий — 60 років. Але…
Відкрита форма реєстрація для отримання гуманітарної допомоги, юридичної допомоги і фінансової допомоги у розмірі до…
Без правильно оформлених документів повірка може призвести до серйозних проблем: від штрафів до спотворених показань.