Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.
Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували
Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.
Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.
Читайте також:
В супермаркетах зросли ціни на яйця й експерти прогнозують чергову хвилю подорожчання. До чого готуватися.
Частина українських пенсіонерів отримає нову грошову допомогу від держави. Кому саме нададуть кошти і на…
Пенсійний фонд вимагає ідентифікуватися, але багато пенсіонерів стикаються з помилками та складнощами при авторизації через…
Передплату газети «На пенсії» на 2026 рік можна оформити швидко і зручно через інтернет. Дотримуйтесь…
У 2026 році заплановано кілька змін щодо пенсійного забезпечення українців. Чого очікувати пенсіонерам.
Навіть найкращі овочі та рецепт не врятують, якщо сіль неякісна. Через домішки або неправильну обробку…