Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.
Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували
Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.
Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.
Читайте також:
Магнітні бурі серйозної небезпеки не несуть, але можуть ускладнити життя тим, хто має проблеми зі…
Підвищення температури на планеті може спричинити різке зростання кількості психічних розладів до 2050 року. Вчені…
Колись мертва зона сьогодні дивує життям. На території Чорнобильського заповідника зафіксували найбільше стадо благородних оленів…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…
Ніжне, соковите й з легкою пікантністю — м’ясо, запечене в цибульно-соєвому маринаді, стало справжнім гастрономічним…
Встановлюючи паркан між ділянками, важливо враховувати не лише свої бажання, а й норми законодавства —…