Тісто за цим рецептом виходить надзвичайно смачним.
Читайте також: Легендарне тісто для булочок і пиріжків: повітряне і пористе — додайте таємний компонент
Тісто виходить ніжним, із молочним смаком. Але головне, що працювати із таким тістом – суцільне задоволення!
Вас також можуть зацікавити новини:
У Польщі троє чоловіків напали на громадян України. Поліція оперативно відреагувала, зловмисників затримали.
НКРЕКП скоригувала тарифи – в Україні готуються до нової хвилі підвищень цін на світло. Розповідаємо,…
Після проведення спецоперації «Павутина» Росія була змушена відвести свої стратегічні бомбардувальники на аеродром «Українка». на…
Борошно – не вічне, у нього є свій термін зберігання, по закінченні якого продукт вважається…
Ліси в Україні знаходяться під контролем держави, а їх використання регулюється чинним законодавством. Юристи Центрального…
Мирослав Вантух – відомий хореограф зі стажем трудової діяльності понад 60 років. Митець також удостоєний…