Тісто за цим рецептом виходить надзвичайно смачним.
Читайте також: Легендарне тісто для булочок і пиріжків: повітряне і пористе — додайте таємний компонент
Тісто виходить ніжним, із молочним смаком. Але головне, що працювати із таким тістом – суцільне задоволення!
Вас також можуть зацікавити новини:
Скільки дадуть пенсії за 25 років стажу: чи реально отримати 10 тисяч
Економіст вказав на послаблення темпів інфляції та на адаптацію бізнесу до екстремальних умов. Одночасно він…
Навіть у теплому взутті ноги можуть мерзнути, але є простий спосіб утеплити їх без додаткових…
Кому належить право першої черги — і що робити іншим? Юрист пояснив, як ділять спадок…
Якщо хочете зробити швидкий, легкий і неймовірно кремовий торт, спробуйте цей рецепт — результатом точно…
Справжня зимова погода наближається до України — синоптики прогнозують помітне похолодання. До чого готуватися?