Тісто за цим рецептом виходить надзвичайно смачним.
Читайте також: Легендарне тісто для булочок і пиріжків: повітряне і пористе — додайте таємний компонент
Тісто виходить ніжним, із молочним смаком. Але головне, що працювати із таким тістом – суцільне задоволення!
Вас також можуть зацікавити новини:
Синоптики прогнозують погоду переважно без опадів, лише подекуди грози. Дощі з грозами вдень найімовірніші на…
Що кажуть фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У день святкування Почаївської ікони Церква згадує чудеса, явлені через образ Пресвятої Богородиці. Ця ікона…
Відчуваєте, що підйом сходами став стомлюючим, а сумки здаються важчими? Це може бути не просто…
З 2025 року українці віком від 60 років отримали право добровільно служити за контрактом в…
У системі соцвиплат – важливі зміни. Наразі призначенням та виплатами допомоги людям з інвалідністю займається…