Департамент Великої Британії, який займається безпекою харчових продуктів, чітко визначив особливості зберігання яєць, пише Главред.
Головне правило: яйця слід зберігати в сухому та прохолодному місці та не допускати коливання температури.
«В ідеалі яйця повинні зберігатися в холодильнику, щоб вони підтримували постійну температуру і довше залишалися свіжими. Ми рекомендуємо дотримуватись порад виробника та уникати зберігання яєць у місцях, де вони можуть бути піддані перепадам температури», – пояснили у відомстві.
Отже, жодне інше місце зберігання, яке не може забезпечити постійну підтримку температури до 4 градусів, не підходить для тривалого зберігання яєць.
Вас також можуть зацікавити новини:
З 1 січня 2026 року прожитковий мінімум зросте для всіх категорій, що автоматично підвищить мінімальні…
Багато звичних нам кімнатних рослин здатні не тільки насичувати повітря киснем, але й активно очищати…
На новорічні свята без яскравого та апетитного салату — ніяк! Пропонуємо вам простий, смачний та…
У засобах масової інформації почали зявлятися новини про те, що мешканці сіл можуть залишитися без…
Мікрохвильова піч давно стала незамінною на кухні: вона швидко розігріває їжу та економить час. Проте…
Чи входить військова служба в Україні до страхового стажу, чи зараховується до вислуги років і…