Департамент Великої Британії, який займається безпекою харчових продуктів, чітко визначив особливості зберігання яєць, пише Главред.
Головне правило: яйця слід зберігати в сухому та прохолодному місці та не допускати коливання температури.
«В ідеалі яйця повинні зберігатися в холодильнику, щоб вони підтримували постійну температуру і довше залишалися свіжими. Ми рекомендуємо дотримуватись порад виробника та уникати зберігання яєць у місцях, де вони можуть бути піддані перепадам температури», – пояснили у відомстві.
Отже, жодне інше місце зберігання, яке не може забезпечити постійну підтримку температури до 4 градусів, не підходить для тривалого зберігання яєць.
Вас також можуть зацікавити новини:
Макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, соняшникова олія, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет, печиво. Саме…
30 травня в Україні відзначають День степу, День жіночої емансипації, Всесвітній день боротьби з астмою…
Українці, які постраждали через війну, зможуть отримати грошову допомогу від Пенсійного фонду. Про умови та…
Пошук роботи в міжнародній компанії може здатися складним завданням, особливо якщо ваша англійська далека від…
Прогнозується підвищена геомагнітна активність. Чи будуть магнітні бурі цього дня?
30 травня у західних областях без опадів (крім Чернівецької області), в інших регіонах переважно дощ.…