1. У кільки видалити голови з кишками.
2. Дно дека або форми вистелити шаром лушпиння цибулі, додати сіль, перець, лавровий лист і шматочок бекону, щоб надати страві копченого смаку.
3. Укласти шар із кільки черевцем донизу.
4. Залити міцним чаєм та олією – так, щоб покрити рибу. Зверху ще додайте лушпиння цибулі.
5. Поставити в холодну духовку, нагріти до 150 градусів, потім зменшити до 100-120 градусів і запікати одну годину.
6. Дайте шпротам повністю охолонути – і вони готові.
Страховий стаж відіграє ключову роль під час призначення пенсії. Сьогодні українці можуть швидко й зручно…
Деякі пенсіонери можуть отримати нову допомогу у розмірі 1000 гривень. Реєстрація відбувається швидко і просто…
Завтра в Україні підскочить спека. При цьому очікуються грози, а при грозах можливі сильні зливи,…
Чи варто очікувати на геомагнітні хвилювання цього дня?
Протягом року мешканка Харківщини отримувала пенсію свого померлого чоловіка, не повідомивши про його смерть. Суд…
Черги в ЦНАП - у минулому. Тепер ви можете записатися на потрібну послугу заздалегідь через…