1. У кільки видалити голови з кишками.
2. Дно дека або форми вистелити шаром лушпиння цибулі, додати сіль, перець, лавровий лист і шматочок бекону, щоб надати страві копченого смаку.
3. Укласти шар із кільки черевцем донизу.
4. Залити міцним чаєм та олією – так, щоб покрити рибу. Зверху ще додайте лушпиння цибулі.
5. Поставити в холодну духовку, нагріти до 150 градусів, потім зменшити до 100-120 градусів і запікати одну годину.
6. Дайте шпротам повністю охолонути – і вони готові.
Ліси в Україні знаходяться під контролем держави, а їх використання регулюється чинним законодавством. Юристи Центрального…
Мирослав Вантух – відомий хореограф зі стажем трудової діяльності понад 60 років. Митець також удостоєний…
В Україні для людей з інвалідністю передбачено ряд соціальних гарантій та пільг. Вони надаються на…
Всесвітній день бороди відзначають щороку у першу суботу вересня. Здавалося б, це просто свято чоловічої…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.