На пенсії - Живемо!

Купувати шпроти в магазині більше не будете ніколи: дуже простий і смачний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

домашні шпроти
Відкрийте для себе секрети ідеальних шпротів із мінімальними витратами часу та зусиль.

Навіщо купувати консервовані шпроти, коли можна приготувати їх у домашніх умовах швидко і смачно? Дотримуйтесь нашого рецепту, і ваш стіл прикрасить справжній кулінарний шедевр.

Раніше ми розповідали, як приготувати оселедець по-корейськи в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • кілька – 1 кг
  • вода – 500 мл
  • чорний чай без ароматизаторів – 6 ч. л.
  • рослинна олія – 200 мл
  • лавровий лист – 4 шт.
  • чорний мелений перець – 2 ст. л.
  • перець горошком – 10 г
  • бульйонний кубик – 1 шт.

Приготування:

  1. Заваріть чай і залиште охолоджуватися.
  2. Видаліть у риби голови, хвости та чорну плівку зсередини.
  3. Викладіть рибу на сковороду або сотейник рівним шаром, залийте чорним чаєм і додайте бульйонний кубик.
  4. Додайте до риби олыю, накрийте кришкою і залиште на вогні до закипання. Посоліть її, поперчіть і додайте лаврове лисття.
  5. Після того, як все закипит – зменште вогонь до мінімального.
  6. Дайте рибі охолонути.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?