Всього два інгредієнти, які додає у фарш, кожна друга господиня можуть стати винуватцями жорстких і сухих котлет. Що ж це за інгредієнти такі?
Першим винуватцем твердих і сухих котлет досвідчені господині вважають яйце, а точніше білок. Яйце допомагає котлетам тримати форму. Але насправді білок при смаженні згортається і вбирає вологу, позбавляючи котлети м’якості. М’ясо – це білковий продукт, тому яєчний білок у фарші точно зайвий. Додавати потрібно тільки жовток.
Саме жовток робить котлети м’якими та соковитими, тому що складається в основному із жирів.
Другий інгредієнт, який не варто додавати у фарш – це хліб, який замочують у молоці. Краще хліб замочувати у звичайній воді.
У молоці міститься також білок, який не дуже добре впливає на фарш.
Але з хлібом потрібно бути акуратним, надмірна кількість хліба шкодить котлетам, хоч і допомагає заощадити. Зазвичай на 1 кг м’яса додають близько 250 г хліба і краще білого.
Читайте також:
Щоб капуста не втратила смак і довго лежала в погребі, добрива треба вносити до певного…
Цей незвичний квас готується всього за кілька хвилин, має приємний кавовий аромат і чудово втамовує…
До споживачів газу прийдуть контролери. До чого варто бути готовими, пояснили газовики.
Частина українців можуть зареєструватися на отримання грошової допомоги від відомої міжнародної організації. Заявки прийматимуть один…
Вчені розкрили таємницю, над якою ламали голови століттями: чому річки залишаються прісними, хоча постійно несуть…
Щоб платити тільки за той газ, який ви реально використали, не забувайте щомісяця передавати показання…