Всього два інгредієнти, які додає у фарш, кожна друга господиня можуть стати винуватцями жорстких і сухих котлет. Що ж це за інгредієнти такі?
Першим винуватцем твердих і сухих котлет досвідчені господині вважають яйце, а точніше білок. Яйце допомагає котлетам тримати форму. Але насправді білок при смаженні згортається і вбирає вологу, позбавляючи котлети м’якості. М’ясо – це білковий продукт, тому яєчний білок у фарші точно зайвий. Додавати потрібно тільки жовток.
Саме жовток робить котлети м’якими та соковитими, тому що складається в основному із жирів.
Другий інгредієнт, який не варто додавати у фарш – це хліб, який замочують у молоці. Краще хліб замочувати у звичайній воді.
У молоці міститься також білок, який не дуже добре впливає на фарш.
Але з хлібом потрібно бути акуратним, надмірна кількість хліба шкодить котлетам, хоч і допомагає заощадити. Зазвичай на 1 кг м’яса додають близько 250 г хліба і краще білого.
Читайте також:
Якщо ви досягли пенсійного віку, ви маєте право перейти на інший вид пенсії. Розповідаємо, як…
Досвідчені городники з досвідом знають: урожай залежить не лише від догляду, а й від правильного…
Обожнюєте деруни? Приготуйте страву по справжньому ресторанному рецепту.
Чи можуть забрати до війська чоловіків після 50 років, на які посади і кому потрібно…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомої міжнародної організації. Як зареєструватися.
Вечірка з друзями — це завжди про сміх, емоції та спільні враження. Але щоб атмосфера…