Новини

Неймовірно пісочне, листкове та ніжне «П’яне печиво»: рецепт із трьох інгредієнтів

Чому печиво п’яне – бо в рецепті є вино. До речі, вино можна замінити на пиво.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 10 ст. ложок смальцю;
  • 200 мл білого вина;
  • 500-700 г борошна;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Смалець повинен бути м’яким, для цього його можна розтопити або заздалегідь дістати з холодильника, щоб він розм’якшився.
  2. У мисці з’єднати вино і смалець, додати борошно, тісто має вийти м’яким і еластичним. Але не липнути до рук.
  3. Тісто відправити в холодильник на ніч, а вранці розкотити в тонкий пласт, за допомогою улюблених форм вирізати печиво і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
  4. Готове печиво обваляти в цукровій пудрі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

Безстроково, на п’ять років чи на рік: на який термін дають інвалідність

З 1 січня 2025 року в Україні скасували МСЕК. Тепер інвалідність встановлюють по-новому – виходячи…

13/04/2025 09:45
  • Новини

Стартує друга хвиля видачі продуктових наборів для українських сімей

Уже з 14 квітня стартує друга хвиля видачі безкоштовних продуктових наборів. Соціальна ініціатива передбачає підтримку…

13/04/2025 08:39
  • Новини

Свята та народні прикмети 13 квітня – чому сьогодні треба подякувати природі

Міжнародний день подяки рослинам, день рок-н-ролу та свято Артемона: що відзначають 13 квітня. А ще…

13/04/2025 07:28
  • Новини

Павлу Зіброву пенсії вистачає тільки на пальне для автівки – скільки отримує артист

Народний артист України Павло Зібров розповів, скільки пенсії отримує. Попри те, що співаку нещодавно підвищили…

13/04/2025 06:31
  • Новини

Як всього за один день позбутися мурах на ділянці: такого ефекту ви точно не очікували

Якщо ви думаєте, що мурахи – нешкідливі комахи, це не так. Вони здатні розносити бактерії,…

12/04/2025 22:54
  • Новини

Погода в Україні на неділю, 13 квітня

13 квітня всюди потеплішає, крім Криму.

12/04/2025 21:58