Новини

Неймовірно пісочне, листкове та ніжне «П’яне печиво»: рецепт із трьох інгредієнтів

Чому печиво п’яне – бо в рецепті є вино. До речі, вино можна замінити на пиво.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 10 ст. ложок смальцю;
  • 200 мл білого вина;
  • 500-700 г борошна;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Смалець повинен бути м’яким, для цього його можна розтопити або заздалегідь дістати з холодильника, щоб він розм’якшився.
  2. У мисці з’єднати вино і смалець, додати борошно, тісто має вийти м’яким і еластичним. Але не липнути до рук.
  3. Тісто відправити в холодильник на ніч, а вранці розкотити в тонкий пласт, за допомогою улюблених форм вирізати печиво і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
  4. Готове печиво обваляти в цукровій пудрі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: секрети, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49