Новини

Ніхто не здогадається з чого приготоване це печиво: м’яке, ароматне та неймовірно ніжне

Головний момент – це те, що таке печиво готується на основі гарбуза, тому якщо ви любите гарбуз, то печиво буде справжньою знахідкою.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 1 склянка натертого гарбуза;
  • 1 склянка борошна;
  • 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 0,5 ч. ложки соди;
  • 125 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 1 куряче яйце.

 

Приготування:

  1. Візьміть розм’якшене масло і розітріть його з цукром, вбийте яйце і додайте натертий гарбуз, перемішайте.
  2. Всипте соду, крохмаль, розпушувач та борошно, замісіть тісто. Воно має вийти м’яким, тому на лист його потрібно викладати ложкою, надаючи форму печива.
  3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Важливо! Гарбуз потрібно натирати на дрібній тертці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Найвесняніша страва: салат з кульбаби

Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…

22/05/2025 18:57
  • Статті

Безкоштовно: у списку можуть бути і ваші препарати

Програма «Доступні ліки» діє в Україні з 2019 року. За цією програмою можна отримувати певні…

22/05/2025 18:57
  • Статті

Блокування рахунків: що потрібно зробити для зняття арешту

У разі накладання арешту на рахунки боржника, державні та приватні виконавці не мають доступу до…

22/05/2025 18:38
  • Новини

Копійок стає дедалі менше: Нацбанк виводить із обігу монети

З активного користування Нацбанку України виводить монети, які були випущені до 2003 року. Метою є…

22/05/2025 18:07
  • Статті

Просто, корисно та ароматно: 5 оригінальних рецептів з чайної троянди

Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…

22/05/2025 16:46
  • Статті

Субсидія на комуналку змінюється: куди звертатися, щоб дізнатися про розміри нарахувань

До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…

22/05/2025 15:59