Новини

Ніхто не здогадається з чого приготоване це печиво: м’яке, ароматне та неймовірно ніжне

Головний момент – це те, що таке печиво готується на основі гарбуза, тому якщо ви любите гарбуз, то печиво буде справжньою знахідкою.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 1 склянка натертого гарбуза;
  • 1 склянка борошна;
  • 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 0,5 ч. ложки соди;
  • 125 г вершкового масла;
  • 200 г цукру;
  • 1 куряче яйце.

 

Приготування:

  1. Візьміть розм’якшене масло і розітріть його з цукром, вбийте яйце і додайте натертий гарбуз, перемішайте.
  2. Всипте соду, крохмаль, розпушувач та борошно, замісіть тісто. Воно має вийти м’яким, тому на лист його потрібно викладати ложкою, надаючи форму печива.
  3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Важливо! Гарбуз потрібно натирати на дрібній тертці.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Проточний фільтр для води під мийку – як вибрати і де купити

Щодня ми наливаємо воду з-під крана — для кави, супу чи просто, щоб угамувати спрагу.…

12/10/2025 23:58
  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 13 жовтня

Новий тиждень принесе переважно спокійний характер погоди, часом з невеликими дощами та туманами.

12/10/2025 23:24
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 13 жовтня 2025 року

Ситуація постійно змінюється. Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

12/10/2025 22:59
  • Статті

Як зробити відпочинок таким, що запам’ятовується: вибираємо відповідний тур і надійне турагентство

Плануючи чергову відпустку або міні-канікули, всі хочуть бути впевненими в тому, що все пройде гладко…

12/10/2025 22:38
  • Новини

Гороскоп з 13 по 19 жовтня: глибина пристрастей та поворот кохання

Тиждень із 13 по 19 жовтня несе як світло, так і тінь. Читайте, як краще…

12/10/2025 21:46
  • Новини

Робимо запаси на зиму: яблука сушимо, помідори заморожуємо

Осінь — час збирати врожай і заготовляти його. Сушені яблука та заморожені помідори зберігають смак,…

12/10/2025 21:23