Багато хто вважає, що дріжджове тісто складно зіпсувати, якщо додані дріжджі, то результат буде добрим. Але часто буває інакше. Навіть дріжджове тісто може вийти забитим або гумовим. Щоб такого не сталося, потрібно додати два компоненти, які зроблять ваше тісто повітряним і м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні ліниві пиріжки на кефірі
І ці інгредієнти: оцет та розпушувач. Але важливо не переборщити.
Це тісто відмінно підходить не тільки для булочок, але й для пиріжків, пирогів із улюбленою начинкою.
Читайте також:
Вітамінний заряд у кожному шматочку — відкрийте для себе новий рівень домашньої кухні. Цей салат…
Ви думаєте, що спадщина гарантована лише через родинні зв’язки? Насправді є кілька підводних каменів, які…
Внаслідок перевилову деякі рибні популяції перебувають на межі зникнення, що ставить під загрозу стабільність рибного…
Чому деяким жінкам доведеться працювати до 63 або навіть до 65 років, щоб отримувати пенсію.…
Деякі категорії українців можуть розраховувати на одноразову фінансову підтримку. Сума допомоги становить 11 000 гривень.…
В уряді хочуть, аби вихід на пенсію у 60 став винятком, а не правилом. І…