Буряк маринований – рецепт нескладний. Рецепт з маринованим буряком дуже смачний і яскравий. Такий буряк швидкого приготування подається як холодна закуска.
А можна приготувати з неї холодник або холодний борщ. Тим більше, що холодний борщ із маринованим буряком із банки можна готувати і влітку, і взимку.
«Буряк — 1 кілограм, вода — 1 літр, сіль — 1 столова ложка, цукор — 1 столова ложка, лавровий лист — 2 штуки, гвоздика — 2-3 бутони, чорний перець горошком — 8 штук, оцет (9%) — 70 мілілітрів.
Маринований буряк можна їсти як закуску, додавати в інші салати або в борщ як заправку.
Іван Васильович, Вінницька обл.»
Читайте також:
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.