Тонкий лаваш – 100 г, кисломолочний сир – 120 г, твердий сир – 90 г, яйця – 2 шт., молоко – 130 г, вершкове масло – 20 г, кунжут, сіль, чорний перець – за смаком.
• Яйця вбийте в глибоку миску і збовтайте виделкою. Додайте кисломолочний сир і перемішайте.
• Влийте молоко, посоліть.
• Додайте натертий на тертці твердий сир. Терку використовуйте середню або велику.
• Лаваш поламайте на дрібні шматочки і додайте до рідкої маси. Перемішайте, поперчіть.
• Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто і розрівняйте поверхню.
• Посипте пиріг кунжутом і відправте в духовку. Запікайте при температурі 180-190 приблизно 25-30 хвилин.
• Готовому пирогу дайте трохи охолонути, а потім подавайте до столу.
Вас також можуть зацікавити рецепти:
Готуємо смачно та економно: фарширований лаваш збереже ваші сили та час і ситно нагодує родину
Перший віцепремʼєр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про нові цифрові сервіси, які найближчим…
Українцям нагадали про п'ять причин, через які їм можуть тимчасово припинити пенсійні нарахування. Не пропустіть,…
Пенсійний фонд України повідомив про різке зниження показника середньої заробітної плати, який використовується для обчислення…
Мінфін знизив прогноз мінімальної зарплати на 2026-2028 роки порівняно з попередньою Бюджетною декларацією з огляду…
В уряді ухвалили рішення про запуск нової програми підтримки для внутрішніх переселенців. Частина з ВПО…
Хочете, щоб картопля, буряк та цибуля дійшли до весни без втрат? Експерт розповів, як правильно…