Тонкий лаваш – 100 г, кисломолочний сир – 120 г, твердий сир – 90 г, яйця – 2 шт., молоко – 130 г, вершкове масло – 20 г, кунжут, сіль, чорний перець – за смаком.
• Яйця вбийте в глибоку миску і збовтайте виделкою. Додайте кисломолочний сир і перемішайте.
• Влийте молоко, посоліть.
• Додайте натертий на тертці твердий сир. Терку використовуйте середню або велику.
• Лаваш поламайте на дрібні шматочки і додайте до рідкої маси. Перемішайте, поперчіть.
• Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто і розрівняйте поверхню.
• Посипте пиріг кунжутом і відправте в духовку. Запікайте при температурі 180-190 приблизно 25-30 хвилин.
• Готовому пирогу дайте трохи охолонути, а потім подавайте до столу.
Вас також можуть зацікавити рецепти:
Готуємо смачно та економно: фарширований лаваш збереже ваші сили та час і ситно нагодує родину
У Кабміні анонсували нову державну програму підтримки українців. Хто та скільки зможе отримати.
Пенсійний експерт пояснив, чому період роботи до 1 липня 2000 року іноді не враховується при…
Часто саме те, що ми змиваємо після приготування їжі — є головною причиною засмічення труб.…
Передати майно — справа не лише родинна, а й фінансова. Податки, нотаріуси, держмито та юридичні…
Неякісні комунальні послуги можна не оплачувати. Юрист пояснив, як це зробити.
Відомий український журналіст і телеведучий Микола Луценко поділився подробицями свого життя на пенсії: чим займається…