Новини

З’їдять ще теплим: найбюджетніший торт із звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня

Для цього пирога не потрібно вигадувати крем, все виходить дуже швидко та смачно. Такий пиріг ви готуватимете кожні вихідні до чаю, а може й частіше.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу шарлотку.

Інгредієнти:

  • 110 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 50 мл молока;
  • 3 ст. ложки олії;
  • 4 ст. ложки цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 0,5 ч. ложки розпушувача;
  • варення – до смаку.

Приготування:

  1. У глибокій мисці збийте міксером яйця із цукром до пишної піни.
  2. Додайте молоко та олію, розмішайте, висипте ванільний цукор.
  3. Просійте борошно разом з розпушувачем та частинами введіть у яєчну суміш, розмішайте, щоб не було грудочок.
  4. Розігрійте духовку на 180 градусів, змастіть форму для випікання маслом та вилийте у форму половину тіста.
  5. Відправте в духовку, як тільки пиріг підніметься і злегка зарум’яниться, дістаньте його, зверху нанесіть шар будь-якого варення і залийте бісквітом, що залишився. Випікайте в духовці до готовності. Загальний час для випікання 30-45 хвилин все залежить від вашої духовки.
  6. До речі, якщо ви хочете, щоб пиріг з варенням вийшов високим, то для цієї кількості інгредієнтів потрібно взяти форму не більше 18 см у діаметрі.
  7. Зверху готовий пиріг з варенням можна прикрасити цукровою пудрою.

Зараз читають: Шоколадний пиріг на кефірі: соковитий і пористий – зметуть зі столу до останньої крихти

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 4 липня

4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.

03/07/2025 22:50
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 4 липня 2025 року

Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…

03/07/2025 22:17
  • Новини

Нова підтримка від держави: хто в Україні отримає доплати у 2025 році

Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…

03/07/2025 21:48
  • Статті

Магія слів: чому прокльони здаються такими реальними і як уберегтися від злої сили

Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…

03/07/2025 20:45
  • Статті

Де і скільки зберігати олію: що кажуть знавці

Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…

03/07/2025 19:59
  • Новини

Соте з баклажанів на зиму: пошкодуєте, якщо мало закатаєте

Для любителів баклажанів - цей рецепт соте справжня знахідка. Соте з баклажанів приготувати дуже просто.…

03/07/2025 18:58