Новини

Ці біляші виходять у всіх: вони смачні, соковиті та ніжні – так швидко ви ще точно не готували

Звичайно, якщо ви любите традиційні біляші, то таке блюдо вам може і не сподобається. Але якщо ви не хочете возитися з тістом, а хочеться чогось смачного та оригінального швидко, то цей рецепт – справжня знахідка, причому не лише для лінивих господинь.

Раніше ми розповідали, як приготувати біляші на кефірі.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Сіль, перець, паприка, орегано – за смаком;
  • Петрушка;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Кефір – 400 мл;
  • Розпушувач – 1 чайна ложка;
  • Борошно 250 г.

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії, потім цибулю перекладіть у тарілку, а на сковороду відправте фарш, обсмажуйте, постійно помішуючи. Коли фарш змінить колір, можна посолити та поперчити.
  2. Готовий фарш відправте до цибулі, перемішайте, додайте подрібнену петрушку, паприку та орегано.
  3. В окремому посуді з’єднайте кефір і яйце, перемішайте, посоліть, додайте просіяне з розпушувачем борошно і добре розмішайте тісто, щоб воно було без грудочок. Тісто має вийти як на оладки.
  4. Потім до фаршу додайте тісто і ретельно все розмішайте.
  5. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте біляші з двох боків до золотистого кольору.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 6 жовтня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

05/10/2025 21:57
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня: від спалахів емоцій до тепла примирення

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…

05/10/2025 20:43
  • Новини

Яка цибуля найкорисніша: вибираємо найбільш підходящу цибулю для імунітету та судин

Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…

05/10/2025 19:58
  • Статті

Чи варто вірити снам: що каже православ’я

Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.

05/10/2025 18:31
  • Статті

Поради колекціонерам та любителям старовини: відповідаємо на ваші листи

Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…

05/10/2025 17:58
  • Статті

Чому постійно хочеться їсти: 7 прихованих причин, про які ви не здогадувались

Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…

05/10/2025 16:27