Волоські горіхи – 200 грамів, гострий червоний перець – 150 грамів, часник – 100 грамів, кінза — пучок, коріандр мелений – 1 чайна ложка, хмелі-сунелі – 1 чайна ложка, сіль за смаком.
Аджика може бути як густою, так і більш рідкою. Якщо ви хочете отримати густішу аджику, додайте менше зелені.
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…