Хмільний «Наполеон» вас точно не сп’янить, але саме додавання пива в тісто робить його ще слоїстим і ніжнішим. Такий торт розлітається на ура.
Раніше ми розповідали, як спекти “Наполеон” на сковороді.
Для коржів:
Для заварного крему:
Читайте також: Тепер «Наполеон» готуватимете тільки так: найшвидший рецепт із трьох інгредієнтів
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.