Фудексперт Світлана Левицька поділилася на своїй сторінці в соцмережах оригінальним рецептом яблучного десерту із звичайнісіньких продуктів.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший персиковий заливний пиріг.
Смачного!
Читайте також: Додайте до кефіру варення – і самий пухкий, повітряний пиріг готовий: найсмачніший «Трухлявий пень»
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?