Фудексперт Світлана Левицька поділилася на своїй сторінці в соцмережах оригінальним рецептом яблучного десерту із звичайнісіньких продуктів.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший персиковий заливний пиріг.
Смачного!
Читайте також: Додайте до кефіру варення – і самий пухкий, повітряний пиріг готовий: найсмачніший «Трухлявий пень»
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…