Отже, для приготування найпишніших і найсмачніших оладок потрібно запам’ятати лише кілька правил.
Раніше ми розповідали, як при готувати оладки на дріжджах.
Перше правило – це кефір, він має бути теплим, але не гарячим. Ідеальна температура – 40 градусів.
Друге правило – сода. Ми звикли соду гасити оцтом, а якщо оладки на кефірі, то кефіром, але розумні господині експериментують і соду з’єднують спочатку з борошном, добре перемішують і потім вводять її в кефір.
Читайте також: Це печиво зметуть зі столу за хвилини: швидкий та бюджетний рецепт на кефірі
Третє правило – перед смаженням тісто має відпочити. Після замішування тіста не потрібно відразу ж приступати до смаження оладок, дайте тісту відпочити 15 хвилин, після чого його не потрібно перемішувати. Просто набираємо ложкою та відправляємо на розігріту сковороду для смаження.
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.