Про такі оладки ви навіть не чули: найпростіші інгредієнти та мінімум зусиль

Этот материал также доступен на русском языке

Луковые оладьи
Фото з delovcusa.com
Цибулеві оладки можна використовувати як гарнір до м'яса або риби.

Цибулеві оладки на кефірі

Інгредієнти

Кефір — 250 мілілітрів, яйця — 1 штука, борошно — 200 грамів, цибуля — 1 штука, зелень і кріп — пучок, сода — 1 чайна ложка, сіль — 1/2 чайної ложки, олія — для смаження.

Приготування

  • Цибулю очистити і натерти на великій тертці.
  • У мисці змішати кефір, яйце, сіль і соду.
  • Додати терту цибулю і борошно, перемішати до однорідного стану.
  • Зелень дрібно порубати і додати в тісто.
  • Розігріти сковороду з рослинною олією.
  • Викладати тісто на сковороду столовою ложкою, формуючи оладки.
  • Обсмажити оладки з двох боків до золотистого кольору.

Подати цибулеві оладки на кефірі гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.

Також цибулеві оладки можна використовувати як гарнір до м’яса або риби.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?