Які котлети ви ще не куштували? У нашій кулінарній книзі ви знайдете рецепти котлет на всі випадки життя та на будь-який смак.
Яйця – 9 шт., хліб – 100 г, молоко – 100 г, цибуля – 3 шт., часник – 2 зубчики, морква – 2 шт., панірувальні сухарі – 3 столові ложки, солодкий перець – 1 шт., олія для смаження, зелень, сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Вісім яєць відварити до готовності, хліб замочити у молоці. Далі пропустити через м’ясорубку – яйця, хліб, дві цибулини та часник.
До фаршу додати сире яйце, панірувальні сухарі, спеції за смаком. Все ретельно перемішати і залишити на 20 хвилин.
Приготувати овочі до котлет: на розігріту сковороду вилити олію, додати дрібно нарізану цибулю і помішуючи, обсмажити її до прозорості.
Додати у сковорідку натерту на великій тертці моркву, нарізаний солодкий перець і нарізану зелень. Помішуючи, продовжувати смажити до готовності овочів.
На іншій сковороді добре розігріти рослинну олію. Столовою ложкою взяти фарш і руками сформувати котлету. Викласти котлети на сковороду і обсмажити по боках до золотистого кольору.
На тарілку викласти смажені овочі, зверху покласти котлети і подати так до столу.
Подивіться також:
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування.
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…
Коли кабачки заполонили кухню, а стояти біля плити немає ні часу, ні бажання — на…
У вересні переважна більшість українців збирає картоплю. Тому важливо обрати правильний час для її викопування.