Які котлети ви ще не куштували? У нашій кулінарній книзі ви знайдете рецепти котлет на всі випадки життя та на будь-який смак.
Яйця – 9 шт., хліб – 100 г, молоко – 100 г, цибуля – 3 шт., часник – 2 зубчики, морква – 2 шт., панірувальні сухарі – 3 столові ложки, солодкий перець – 1 шт., олія для смаження, зелень, сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Вісім яєць відварити до готовності, хліб замочити у молоці. Далі пропустити через м’ясорубку – яйця, хліб, дві цибулини та часник.
До фаршу додати сире яйце, панірувальні сухарі, спеції за смаком. Все ретельно перемішати і залишити на 20 хвилин.
Приготувати овочі до котлет: на розігріту сковороду вилити олію, додати дрібно нарізану цибулю і помішуючи, обсмажити її до прозорості.
Додати у сковорідку натерту на великій тертці моркву, нарізаний солодкий перець і нарізану зелень. Помішуючи, продовжувати смажити до готовності овочів.
На іншій сковороді добре розігріти рослинну олію. Столовою ложкою взяти фарш і руками сформувати котлету. Викласти котлети на сковороду і обсмажити по боках до золотистого кольору.
На тарілку викласти смажені овочі, зверху покласти котлети і подати так до столу.
Подивіться також:
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…