У процесі приготування квасу, традиційного напою в багатьох культурах, існує кілька важливих етапів, які гарантують якість і неповторний смак цього напою.
Раніше ми писали, як приготувати холодний суп капрезе з помідорів.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Примусовий донат чи податок на війну: скільки коштуватиме пальне з 1 вересня (відео)
Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.