У процесі приготування квасу, традиційного напою в багатьох культурах, існує кілька важливих етапів, які гарантують якість і неповторний смак цього напою.
Раніше ми писали, як приготувати холодний суп капрезе з помідорів.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Примусовий донат чи податок на війну: скільки коштуватиме пальне з 1 вересня (відео)
Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…