У процесі приготування квасу, традиційного напою в багатьох культурах, існує кілька важливих етапів, які гарантують якість і неповторний смак цього напою.
Раніше ми писали, як приготувати холодний суп капрезе з помідорів.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Примусовий донат чи податок на війну: скільки коштуватиме пальне з 1 вересня (відео)
Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.