Є один простий спосіб уникнути проблем із прилипанням продуктів до сковороди. Перед смаженням потрібно дуже добре нагріти сковорідку. Наливати рослинну олію потрібно тільки на максимально гарячу сковорідку і ще трохи її прогріти. І тільки після цього можна класти продукти для смаження.
Найчастіше цієї простої хитрості буде цілком достатньо.
Раніше ми писали, в якому посуді не можна зберігати та готувати їжу.
Щоб до сковороди нічого не прилипало, можна використовувати звичайнісіньку сіль. Для цього потрібно:
Після цієї процедури їжа більше не буде липнути до сковороди досить довго. За необхідності всі маніпуляції доведеться повторити.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)
Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…